Monday, December 5, 2016

Pasărea Rock - Baniciu, Kappl & Lipan


Mircea Baniciu, Josef Kappl şi Ovidiu Lipan-Ţăndărică sunt muzicieni prodigioşi care, atunci când se unesc într-un proiect comun, dezlănţuie fiarele din fabule. Ajunşi la vârsta maturităţii artistice, fiecare dintre cei trei are înţelepciunea de a nu se rupe de trecut, ci de a căuta în experienţa comună a tinereţii, puterea şi forţa de a duce mai departe o poveste care a făcut legendă.

Mircea Baniciu este vocea inconfundabilă a Cantafabulelor, Josef Kappl este unul dintre compozitorii de geniu a celui mai titrat album rock românesc al tuturor timpurilor, iar Ovidiu Lipan-Ţăndărică spiritul viu şi energia unui proiect foarte nou şi vechi deopotrivă.
Fiecare dintre cei trei a dezvoltat ample proiecte individuale, însă involuntar şi irezistibil se simt atraşi de "formula" care i-a consacrat.

Pasărea Rock anunță o veste de ultimă oră: cooptarea lui Sorin Voinea la clape, în calitate de colaborator, un muzician desăvârșit și un vechi coleg al lui Mircea Baniciu, cu care a avut nenumărate colaborări și Nicu Patoi.

Mircea Baniciu - solist vocal, chitară *
Josef Kappl - chitară bass, voce *
Ovidiu Lipan - Țăndărică - tobe, percuție *
Sorin Voinea - clape, voce*
Nicu Patoi - chitare*

 

1 comment:

Roger Gauthier said...

Beautiful photos. Those seem relatively easy to do, but I know it's not the case. Getting good light and colours in such circumstances is never easy. Congrats.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...